Wij zijn Dorien Sopar en Marloes Vosse. Het leek ons al heul lang zó leuk om samen een winkel te beginnen, maar het bleef altijd meer bij dromen dan dat we echt plannen aan het maken waren. Tot er een pandje vrij kwam op het Raadhuisplein in Heerhugowaard. Toen werd het ineens serieus. Superspannend, maar vooral heel leuk om samen te doen; beurzen bezoeken, kleertjes inkopen, overal speuren naar toffe kraamkadootjes. Het is best wel veel werk, voor zo'n klein winkeltje :)

Ook best moeilijk soms. Bleek dat 1 van ons geen enkele knoop kan doorhakken en de ander graag de hele dag lekker op knopen aan het hakken is :)
Wisten we dus niet van onszelf.. blijkt gelukkig wel een hele goeie combi te zijn. 

Dat is maar goed ook, want er moesten veel knopen doorgehakt worden: naam van de winkel (moeilijkste van alles), logo (o nee, dat was het moeilijkst), huisstijl, winkelinrichting, bedrijfsplan, budgetten, superveel geregel allemaal.

De grootste uitdaging was om leuke en vooral betaalbare spullen te vinden. Want alles wat je voor je baby nodig hebt, duuhuur!

Wij willen zo graag de prijzen een beetje normaal houden. Daarom hebben we een uniek concept bedacht!
Koop bij ons mooie kleertjes voor je baby. Is het te klein geworden en verdient het nog een tweede leven? Dan kopen wij het weer terug! Omdat wij niet houden van verspilling én zo kun je ook mooie dingen vinden in onze winkel als je (tijdelijk) iets minder te besteden hebt. Je ontvangt een waardebon van onze winkel en je kan er weer iets nieuws voor uitzoeken! Of iets wat een tweede leven verdient natuurlijk. Tjeezus, wat een goed idee!

Wij noemen het:

Don't let pretty little things go to waste!

Meer informatie over de voorwaarden zijn te vinden op deze site.

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar onze winkel? Je hebt je jas al aan zeker hé? Tot zo!

Liefs Dorien en Marloes